Als je jezelf afvraagt: „Wat zijn Megaways gokspellen?” dan is deze blogpost iets voor jou. Lees meer over online videoslotspellen die gebruikmaken van de Megaways-engine die is uitgevonden door Big Time Gaming en ontdek waarom dit type casinospellen zo populair zijn geworden.

Wat zijn Megaways spellen eigenlijk?

Heb je zeker gehoord van spellen als Bonanza, White Rabbit, Extra Chilli en Who Wants to be a Millionair? Deze spellen maken allemaal gebruik van de innovatieve Megaways-engine van Big Time Gaming – een willekeurige reel modificatiesysteem waarmee elke spin die je maakt een ander aantal symbolen op de rollen kan produceren.

Met Megaways zijn alle rollen van de gokkast dynamisch, wat betekent dat er voor elke draai een ander aantal symbolen op elke rol staat. Het spel varieert per stuk en creëert een ander scala aan symbolen op elke afzonderlijke rol. De symbolen worden vermenigvuldigd over de rollen om duizenden manieren te creëren om te winnen, waarbij alle aangrenzende symbolen van links naar rechts vermenigvuldigd worden voor een enorm winstpotentieel.

Als je een Megaways-spel speelt, zul je merken dat de gokkast de mogelijke manieren weergeeft om te winnen bij elke draai. Deze cijfers worden meestal weergegeven in een vakje bovenaan.

Niet alle Megaways games hebben dezelfde mogelijke manieren om te winnen. Sommige bieden 117.649 manieren om te winnen, sommige bieden nog meer, terwijl andere minder kunnen hebben. Bekijk de beschrijving van de individuele game om te begrijpen hoeveel mogelijke manieren om die specifieke gokkast te bieden heeft.

Megaways games die je kunt spelen

Bekijk de Megaways slots die we in onze Game Browser hebben:

Bonanza

Play Megaways games at Casumo

Bonanza is een 6-reel slot met maximaal 117.649 winlijnen en een winstpotentieel van maximaal 10.000x je inzet bij elke draai. Functies zijn onder andere gratis spins met onbeperkte multiplier, vervanging van winnende symbolen en Wilds. Elk symbool in een winnende combinatie ontploft, met nieuwe symbolen lijken nieuwe winnende combinaties te vormen. Spell GOLD overal op de rollen om het gratis spins-spel te spelen. RTP 96%.*

Buffalo Rising Megaways

Play Megaways games at Casumo

Buffalo Rising Megaways™ is een cascading wins-spel met 6 rollen en 117.649 manieren om te winnen. Het uitbetalingspotentieel is enorm: 10.000x je inzet. Winnende symbolen verdwijnen na elke winnende draai vervangen door nieuwe symbolen. Kijk uit naar roze diamanten — 4 van deze beginnen een gratis spins-ronde met 3 verschillende opties om uit te kiezen en vermenigvuldigers te vergroten. Andere functies zijn de Feature Select & Buffalo Bet Feature. RTP 96,5%.*

Diamond Mine

Play Megaways games at Casumo

Graaf de Diamond Mine voor enorme winsten in deze 6-reel gokkast met maximaal 117.649 winlijnen en een enorm winstpotentieel. Functies zijn onder meer een Free Spins bonusronde met onbeperkte vermenigvuldiger, vervanging van winnende symbolen en Wilds. Elk symbool in een winnende combinatie wordt verwijderd, waarbij nieuwe symbolen nieuwe winnende combinaties lijken te vormen. 4 of meer zakken goud activeren het gratis spins-spel.

*RTP correct op het moment van publicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *